Välkommen till vår nyhetssida för Svenska aktieägare, vininvesterare och medlemmar som är intresserade av att bli delägare. 

Nyheter

Vi erbjuder alla som investerat tidigt i viner med oss att konvertera sin investering i sin helhet eller delvis till aktier i Mittegetvin AB (under registrering)

Vi erbjuder två möjliga datum  för konvertering till aktier:

 1. Konvertera i samband med att vi registrerar bolaget med sista anmälningsdatum 2024-01-31. Vid denna tidpunkt erbjuder vi 150 aktier per fat vin av typ Montsant BIB oavsett årgång. 
 2. Konverteringserbjudande två med sista anmälningsdatum 2024-03-28 ger 120 aktier per fat vin av typ Montsant BIB oavsett årgång. 

Scandeat Food & Beverage Group S.L. avser att registrera bolag i Sverige (Mittegetvin AB) för att kunna bli leverantör till Systembolaget. I samband med detta erbjuder vi fler att bli delägare i våra viner och vår nya verksamhet som vinproducent och vinimportör i Sverige. 

Det nya bolaget kommer att erbjuda både sina egna produkter och och andras till konsumenter i Sverige genom Systembolagets beställningssortiment och de 448 butiker och 480 ombud där upphämtning kan göras. Bolaget kommer även att erbjuda vissa produkter till restaurangkunder.

Vår väg till Systembolaget:

 1. Registrering av bolag (upprätta stiftelseurkund och bolagsordning, teckna och betala aktier, upprätta aktiebok)
 2. F-skatt och moms registrering
 3. Lager som är godkänt av tullmyndigheten och livsmedelsverket
 4. Registrera företaget som livsmedelsanläggning
 5. Ansök om GLN nummer
 6. Ansluta företag till tjänsten Validoo
 7. Avtal med producenter 
 8. Registrering av eget varumärke
 9. Ansök om att bli leverantör till Systembolaget
 10. Ökning av aktiekapital och ändring av bolagsform till publikt aktiebolag

Följ enkelt händelseförloppet genom vår Mittegetvin AB graf längre ner på sidan.

Att investera i vin behöver inte varken vara krångligt eller dyrt. Våra vininvesteringar skiljer sig från traditionella vin och whisky investeringar genom att vi köper kommersiella viner i stora volymer tidigt i tillverkningsprocessen till lägsta möjliga grossistpriser. Avkastningen ligger på mellan 8-16% vilket idag är bättre än alla bankräntor och de flesta aktiefonder. 

Läs mer om våra vininvesteringar >>

Mittegetvin AB

Vår väg till Systembolaget
Stiftelseurkund, Bolagsordning 18%

IR Kontakt

Stefan Gåhlin VD Scandeat Food & Beverage Group S.L.

stefan@scandeat.com